Červené vína
Zber hrozna by mal byť ideálny s vyšším obsahom cukru. Pri spracovaní hrozna vzniká rmut ktorý spoločne so šupkami dávame fermentovať do nerezových nádrží ( vinifikátoroch ) a určitý čas ich miešame. Maceračný proces trvá niekoľko dní až týždňov. Pri tomto procese sa uvoľňujú prírodné taníny a farba zo šupiek hrozna. Po určitom čase fermentácie oddeľujeme víno od šupiek lisovaním. Vylisované víno pripravíme v nerezových nádržiach na zrenie v dubových (barikových) sudoch. Našimi najznámejšími modrými odrodami sú Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Frankovka Modrá, Pinot Noir, Dunaj.
Radenie produktov
Značky
Výpis produktov
Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Dubník. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 14.5%
Ovládacie prvky výpisu
Zber hrozna by mal byť ideálny s vyšším obsahom cukru. Pri spracovaní hrozna vzniká rmut ktorý spoločne so šupkami dávame fermentovať do nerezových nádrží ( vinifikátoroch ) a určitý čas ich miešame. Maceračný proces trvá niekoľko dní až týždňov. Pri tomto procese sa uvoľňujú prírodné taníny a farba zo šupiek hrozna. Po určitom čase fermentácie oddeľujeme víno od šupiek lisovaním. Vylisované víno pripravíme v nerezových nádržiach na zrenie v dubových (barikových) sudoch. Našimi najznámejšími modrými odrodami sú Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Frankovka Modrá, Pinot Noir, Dunaj.

